Kurser

Välkommen till en kurs för att lära dig att skapa, anpassa och dela material i Skoltavlan. Under dagen kommer du att lära dig allt om hur du på bästa sätt kan använda Skoltavlan med dina elever. Förmiddagen ägnas till en genomgång av alla funktioner och möjligheter som finns i Skoltavlan.

Ur förmiddagens innehåll:

Introduktion. Vad är Skoltavlan? Hur hämtar jag och använder material från Biblioteket?
Skapa eget material i Skoltavlan. Genomgång av hur du smidigt skapar material från grunden med bilder, ljud och flervalsfrågor m.m.
Anpassa befintligt material i Skoltavlan. Vi går igenom hur du enkelt kan anpassa material i Skoltavlan för att matcha dina elevers behov.
Administration.  Vi visar hur du smidigt lägger till elever, lärare och grupper i webb- och appversion av Skoltavlan.
Dela material. Genomgång över hur du delar material i Skoltavlan med elever, lärare och Biblioteket.
Resultat.  Vi presentera hur du kan följa dina elevers svar på materialen i Skoltavlan samt skicka kommentarer till dem på uppgifter de genomfört.

Workshop

Eftermiddagen hålls i form av en workshop där du med handledning av Skoltavlans utvecklare får stöd i hur du delar, skapar eller anpassar material efter dina elevers behov. Här kan du får svar på dina dina specifika frågor och lära dig mer om hur just du får ut så mycket som möjligt av att använda Skoltavlan.

Information

Kurslängd: 3h föreläsning + 3h workshop.
Antal kursdeltagare: Upp till ca 15 deltagare. Vid önskemål om kurser för fler deltagare kontakta oss för anpassat förslag kring innehåll och kostnad.
Pris: 9750 kr exkl. moms + resekostnader.

Bokningsförfrågan

Alla förfrågningar görs till info@skoltavlan.nu